31 MARS 2011

Hej, just nu sitter jag inne på so.n och gör nutidsfrågor och om några minuter så har vi kör. Men nu måste jag fortsätta , ciao =)
loveyou sis !<3

carpe diem

Hej, ska dra ut och ta bilder bilder med min lilla jäkla muppis mupp syster Isabell :D laddar upp dom senare idag eller imorgon, sköt om er

SKIN SKIN SOM DEN SOL DU E

Hej, nu har jag tänkt att börja blogga här också :) Idag har man varit med Enya, Isabell och Julia. Vi var och kollade på Ralles innebandy match. Sen efter så träffade vi Anna. Just nu sitter jag här hemma hos Isabell och spelar stick run, men ska fixa min blogg nu så vi hörs, ciao ;)
MIN DEVOTE
ISABELLS BLOGG



http://sannanicole.devote.se

http://sannanicole.devote.se

BLOGGPAUUUUUSSSSS

BÖRJAR BLOGGA PÅ DEVOTE NU , och varför så är det för att min statistik suger här på blogg.se och jag har lite bättre på devote. Men vi hörs, ciaooo :)

─▀██▀─▄███▄─▀██─██▀██▀▀▀─ ──██─███─███─██─██─██▄█─── ──██─▀██▄██▀─▀█▄█▀─██▀█─── ─▄██▄▄█▀▀▀─────▀──▄██▄▄▄█

Hej, idag så vakanade ja 20 över 7. Gjorde mig i ordning och drog till skolan. Först så hade jag musik, nyss så hade jag matte och just nu sitter jag här uppe med min lilla bebis NATTAAA. Idag blir det att vara med min lilla mupp enya sjäva för första gången på typ 12031024 år :) Men vi hörs, ciao :)

FILM NU SEN SOVA

tHej, idag så vaknade man någon gång vid 7. Drog till skolan 10 i 8. Först så hade jag SO, svenska 2, lunch, kör, NO och sist så hade jag musikprofil. Drog till Mickis L efter skolan för att hon skulle lämna sin väska sen så drog vi till giraff lekparken och där finns det ju en STOR gunga och under där var det en SJUKT stor vatten pöl som jag gick i. Sen så drog jag hem och Mickis följde med mig och sen så åkte hon runt där och hem.  När jag kom hem så tog jag 2 mackor och började kolla på Wild Child. Sen så gick jag upp och badade i 1 timma. Hade balsam i 45 MINUTER :P Sen så gick jag ner och la mig i mammas säng och kollade på film med min lillasyster. just nu sitter jag här i mammas säng och ska gå upp på mitt rum och kolla på film. Ska kolla på Wild Child eller Phat Girlz. Skriv en kommentar om ni har några bra film förslag. Men nu ska jag dra, puss & hej , leverpastej :)
Phat gilrz filmen :)
Wild child filmen :)

Dag 03 - Det här saknar jag


DÅLIG UPPDATERING

Hej, förlåt för min dåliga uppdatering men har inte velat blogga här för att min blogg såg föräjävlig ut men nu har jag gjort om den och den duger iallafall. Just nu sitter jag här hemma hos Isabell. Vi kom för typ 10 minuter sedan. Vi har varit och käkat pizza på verona. Men nu ska jag kolla på film , ciao :)

trött tjej

Godmorgon, vaknade för någon timma sen av att Sabina ringde mig. Hon var utanför isabell. Hon ville att vi skulle komma ner och träffa henne. Sen så drog hon när Anna kom. Jag och Isabell kollade på tv en stund och sen så käkade vi macka och nyss så käkade vi lite ägg röra och bacon. Men nu ska jag kolla på tv så vi hörs, ciaooo :)
Bjuder på en gammal bild sen nyårsafton på mig och Isabell :P

inlägget säger allt , PUSS

GODNATTTTTT

kärlek till er

Har inte mycket tid för att blogga, för att jag håller på att göra en rapp låt till mina 2 bästa vänner.
Men jag lovar att försöka blogga så mycket jag kan, ciaooo :)

NY BLOGG ! NY BLOGG ! NY BLOGG !

Eller a.. den är inte ny men tryck på bilden iaf .... :)

sannanicole.devote.se / saknar er <3

Hej, sitter just nu hemma hos Isabell, klicka på bilden :)

sannanicole.devote.se / saknar er <3

Hej, sitter just nu hemma hos Isabell, klicka på bilden :)

Dag 02- Min familj

Jaha , vad kan man skriva, äsch. Skriver vad dom heter och hur gamla dom är :)
Mamma : Nina ,  40 någonting år
Pappa : Klaus Samuli , 39 tror ja ?
Syster1 : Sofia , 10 år
Syster2 : Sandra , 18 år
Syster3 : Therese , 23 år

Lära känna mig bättre på 10 dagar

Gjorde redan dag 1 igår men jag glömde ladda upp det här :P

Dag 01 - Om mig
Dag 02Min familj
Dag 03Det här saknar jag
Dag 04 – Vad är kärlek?
Dag 05 – Min bästa vän

Dag 06 – Detta vill jag göra igen
Dag 07 – Detta ångrar jag
Dag 08 – Det här gör mig glad
Dag 09 – Min favoritplats
Dag 10 - Det här mår jag bra av

Ni får veta något nytt om mig varje dag i 10dagar !


hold on

Hej, först så hade vi Musik, nyss så hade vi Matte och just nu sitter jag här uppe på Engelskan bredvid Mickis. Men nu ska jag göra någonting med min blogg, ciaooo :)

drar och möter sabina fyrkant !

Godmorgon, vanade kvart över 7 av att mamma väkte mig. Har fixat klart mig nu. Ska bara byta tröja sätta på mig min jacka och skor sen drar jag och möter sabina och vi knallar till skolan, men vi hörs, ciao :)

natti natt jaooooo

Hej, går och lägger mig. Imorgon blir det att vara med sabina Speerm , GODNAAAT :P
(aktaaaa den är laddaaaad !!!! :D )

Dag 1 - Om mig

Vet inte vad jag ska skriva om men kan ju iaf försöka...
Jag hetere Sanna Nicole Niemelä. Jag är 13 år och född i Finland. Jag fyller år den 31 oktoger. Jag bor i en liten och TRÅKIG stad vid namn köping.. Har bott här sen sommarkovet innan årskurs 5 började. Resten av mitt liv bodde jag i Finland. Ja , inget mer att skriva om.
Bilder på mig när jag var liten :)
Hehehe, bildern är åt fel håll och tagna med min DÅLIGA mobil... :P

INGEN svarar fan på mina sms !

tjenis penis , kom hem nyss. Har varit hos min lilla bajskorv = Isabell :D Vi gjorde ingenting speciellt. Laddar upp lite bilder på mig när jag var liten. Men aja.. sitter här i soffan nere i vardagsrummet just nu och har ont överallt för att jag gjorde lite gamla hopp från Cheeren :P Fan vad jag hatar att ha träningsvärk. Men ska prata med Isabell i skype ett litet tag till, ciao :)
sista bilden är hemma hos martina , jag och Isabell satt och lekte med Martinas lillasysters Barbie bil ba , här är isabell och sen crash !! HAHAHA, vilket liv vi hade :P bjuder på en bild på oss då med Martinas små gullisar :)

irriteraaaad

Hej, idag så hade vi först SO, sen sp hade jag SV2, lunch och det var VÄRLDENS GODASTE MAT , det var typ som snitzell fast fisk sen potatis och en kall god vit sås. Sen så hade jag slöjd, efter det NO och sist så hade vi musikprofil. Just nu sitter jag här och snackar med Isabell i skype. Men vi hörs, ciaoooo :):love:
snygga bikinisar :D

Godmorgon

Godmorgon, vakande kvart över 7. Började fixa mig. Sen när klockan var 10 i 8 så drog jag till skolan Mötte lucila på vägen. Hennes kedja hade hoppat så vi drog och lämnade hennes cykel och sen så fick jag skjutsa henne. Vi kom 5 minuter försent. Just nu har vi SO men jag måste dra för att våran lärare Ulf börjar dampa typ, ciaooo ;)

isabell i skype

Hej, sitter just nu här hemma hos min lilla sötnos Martina. Sitter just nu och snakcar med Isabell vid Martinas dator och har fixat safari nu. MEn ska fixa lite med min dock och dricka lite colaaa, ciao :):):):)

loveeee

Tjeeeenare, sitter just nu inne på svenskan och gör en framsida till min novell som jag har gjort. Men nu ska jag fortsätta med den. Så vi hörs väll senare då brudar, ciaooo :)

@ a ingången

Hellooo, vaknade vid klockan . Började fixa mig och sen vid halv så drog jag till skolan. Nyss så hade vi SO och just nu står jag vid A ingången och bloggar :D heheh, men snart så har jag svenska så vi hörs, ciaooo :P

fuuuuck ooooooff

Hej, drog från Isabell för en timma sedan ungefär eller nej för 40 minuter sedan. Visst tog det lång tid för mig att dra hem , men det gjorde det bara för att jag var hos Isabell, min cykel var vid Camillas hemma hos Lolan och då var jag tvungen att gå dit och sen fick jag cykla sista hem. Just nu sitter jag här i sängen och ska lägga mig , godnatt :love:

till i find you ...

Helluu, sitter just nu här med Isabell. Spelar icy tower. Ska snart dra hem om typ 15 minuter eller något sådant :P Men vi hörs, ciaooo :)

loveu kenya och kisabell

Hej, sitter här just nu. Enya och Lolan är här. Enya ska dra om några minuter och det ska Lolan också. Drar hem vid halv 9 eller typ 9. Men vi hörs lite senare, ciaoo :)
2 gammla bilder , den första är tagen hemma och den andra är
tagen hemma hos min lilla beeebis kenya :love:

hittat 60 cm löshår för 485:-

Yeeeeah, nu har jag hittat löshår för 485 kr från HAIRDOO och det är 60 cm :O Nu är det bara att börja tjata på mamma och pappa. Snacka om billigt och det som Isabell beställde kostade 1090 och hon beställde från RAPUNZEL och där är det sjukt dyrt. Ni kan klicka på den ANDRA bilden så ni vet. Då kommer ni till en fin blogg som jag läser , en av mina favoriter. Men nu ska jag ladda upp bilden på löshåret på facebook så vi hörs, ciaoo :D

säg bra sidor man kan beställa clip ons på

Hej, drog till Isabell när Lolan skulle på cheer. Gud vad trött man är. Vi har suttit vid våra datorer. Tog med min hit :P Hehe, just nu sitter vi och snackar med Kenya i skype. Detta här inlägget har tagit ungefär en halvtimma , men ska kolla på löshår nu, ciaooo :)
INTE RAPUNZELOFSWEDEN.SE eller TAJMAHAL.SE

trött

Godmorgon, jag och Lolan vaknade nyss men vi ska försöka somna om för att vi är tröötttaaaa, ciaooo :P

svara gärna :)

Tycker du att jag ska göra om min blogg , eller inte ? =)

View Results
Create a Blog Poll


lycka till !!!!!

Hej, nu har jag fixat mig klart. Ska bara klä på mig och sen drar jag och Isabell till forum och möter Lolan och kollar på UKM. Min storasyster ska dansa, ciaoooo :D

fräääääääääsch

Helloooo, först så käkade vi lite frukost. Sen så tränade Isabell och efter det så färgade hon sitt hår. Sen så tränade jag i en halvtimma. Efter det så hoppade jag in i duschen och kom nyss ut. Fan va skönt det var. Just nu sitter jag här och snackar med Lolan i skype. Men ska fixa mig nu, ciao :)

ingen rubrik

Godmorgon, vaknade vid 4 av att jg hade sendrag i benet :( Sen så somnade jag om direkt och vaknade igen vid halv 9. Isabell vaknade efter en kvart. Vi har legat och bara kollat på tv. Just nu sitter jag här och ska hjälpa isabell för att hon ska färga håret och efter det så ska vi träna. Idag ska man träffa Mickis min lilla överkörda jude, bella skitungen och min lilla Lolaaaan. Vi ska kolla på UKM. Min storasyster ska dansa med sin dansgrupp som hon går i. Men nu ska jag dra, ciaaoooo :)

svara gärna :)

hur ofta besöker du min blogg?

View Results
Create a Blog Poll


klicka på sista bilden

Helloo, sitter just nu hemma hos min lilla bebiis enya :love: Hon gick ner för att möta federica. Gud vad länge sedan det var man träffade henne. Men nu ska jag vara social med tjejerna och det är Fedde, Isabell, Enya och Nathalie. Men vi hörs, ciaoooo :D

lära känna mig bättre på 10 dagar

Dag 01 - Om mig
Dag 02Min familj
Dag 03Det här saknar jag
Dag 04 – Vad är kärlek?
Dag 05 – Min bästa vän
Dag 06 – Detta vill jag göra igen
Dag 07 – Detta ångrar jag
Dag 08 – Det här gör mig glad
Dag 09 – Min favoritplats
Dag 10 - Det här mår jag bra av

Ni får veta något nytt om mig varje dag i 10dagar !

bilden är suddig på isabell och andra bilden är skit gammal på mig !

Helloo sweethearts , idag har man varit med Kenya. Vi var på stan och kollade i affärerna. Sen vid lite innan klockan 19 så drog jag och enya hem till henne. Vi käkade lite pizza. Sen lite innan klockan 20 så ringde mamma till enyas mamma och sa att jag skulle gå ner för att dom var i närheten. Där hade man tur. Slapp iallafall att gå hem. Nu har jag bara setat här vid datorn. Sitter vid mammas dator och min mac brevid mig och där är lilla Kissabell i skype. Vi har snackat i unfegär en halvtimma.. Men nu så kom pappa och sa tillatt jag måste gå och lägga mig. Goodnight :love:


några har ja gjort själv

lite billder :)



    











klicka nere på inlägget där det står ISABEEEEEL

Helluuuuuu, först så hade vi NO, SO, lunch, Matte och nyss så hade vi spanska och om 7 minuter så ska vi ha elevensval. Sen så har vi bild (damdomdiiiim) och efter det så slutar jag. Blir att lämna min väskis hos Kenyaa och sen så kollar vi runt på stan och sen blire BIG iiiiiiiiin :D Just nu sitter jag vid en bänk och ISABEEEEEL är bredvid mig, men vi hörs, ciaooo :)

jag är med och tävlar....

Hos ffjb.blogg.se Var med du också :)

jobbigaste skoldagen idag då !

Godmorgon, vaknade prick 7 av att mamma skulle stänga av min tv. Sen så började jag fixa mig. Just nu sitter jag här och kollar på tv. Ska äta lite och sen så skjutsar pappa mig till skolan :) på bilden som jag laddar upp så får ni se att jag har världens jobbigaste skoldag. Men vi hörs , ciaoooo :P

lolan sover hos mig på lördag :D

KKKKLLLLIIICCCCKKKAAAAA HHHÄÄÄÄÄRRRRRRRRR :D
Hello bitche's , har kollat på tv och sen spelat spel med pappa och sofia. Just nu sitter jag här i min säng och ska ta lite kvällsfika. Går och lägger mig efter det. Imorgon blir det skola och jag har den jobbigaste dagen i veckan. 2 lektioner INNAN lunch 4 letioner EFTER lunch. Har inge mer att skriva om, godnatt :)

huset anuuuubiiiis

Hej, idag har man käkat lite mat och för någon timma sedan så käkade jag en vanilj semla. Nyss så käkade jag lite popcorn. Och vi kollade på huset anubis men de dampar !!! men vi hörs, ciaooo :)

fiiilm

Tjohoooo, kom nyss upp. Har spelat kort med Pappa. Just nu sitter jag här och ska kolla på bratz eller how she move :D Men vi hörs, ciaoooo :)


Jag just nu som ni kanske ser :P

kan inte svälja

Godmorgon, vaknade nyss och har fortfarande ont i halsen. Kan inte svälja. Blir inge skola för mig idag heller. Kan knappt prata. Måste dricka hela tiden även fast jag inte kan knappt svälja men jag måste om jag inte vill hosta lika mycket. Men vi hörs, godnatt för mig :(

första bilden säger allting


tränat i 1 timme nu

Hej, nu har jag snackat med Isabell i skype i 3 timmar nu. Den sista timmen som har gått har vi tränat. Fett kul ju. Nu så ska jag träna lite till och sen stretcha eller nå. Men vi hörs, ciaooo :D

im looking at an angel

Hej, nu har jag städat klart mitt rum. sitter just nu här vid min dator och snackar med Isabell i telefonen. Blir att trffa henne lite senare om jag får gå ut. Men här kommer FÖRE och EFTER bilderna som jag sa att jag skulle lägga upp på bloggen, ciaooo :)
Såhär såg det ut före jag städade :O
Och såhär såg det ut efter jag hade städat :D

städning nudå

Hej, har spelat lite kort med mamma och sen pappa också. Efter det så kollade jag på tv. Och just nu så sitter jag här i sängen och har fixat min blogg. Men nu ska jag städa. Efter jag har städat klart mitt rum så får ni si FÖRE och EFTER kort då :D

ingen skola idag heller

Hej, sitter här just nu och ska kolla på film och dricka mycket vatten. Sen går jag ner och spelar kort med pappa efter filmen, ciaooooooo :love:

frulle next up

Godmorgon, vaknade vid klockan 5. Kunde inte sova för att jag hostar så mycket hela tiden. Ska fråga om jag får stanna hemma idag. Men vi hörs för att nu så ska jag gå ner och käka frukost, ciao :):love:

film o sova

Hej, idag har jag kollat på tv. Kollade på nickelodeon (som vanligt) :P Sen så har jag spelat kort annars med pappa och Sofia. Idag så käkade man spagetti och köttfärsås. Just nu sitter jag här i min säng och har typ nyss duschat mitt hår. Skit ont i halsen fortfarande. Sitter också och pratar med Isabell i telefonen. Målade naglarna också. Men ska kolla på film nu och sen somna till den, godnatt :love:



80 frågar

1. är du kär? - nej
2. har du snusat? - nej
3.har du fimpat en cigg på nån annan? - nej
4. har du legat i sängen brevid en kille? - nej
6. har du blivit slagen allvarligt? - nej
7. tar du droger? - nej ;o
9. har du pussat en tjej? - ja
10. hatar du någon? - nej
11. älskar du någon ? - mina vänner och min familj
12. har några av dina vänner svikit dig? - har väl hänt
13. har du djur? - ja , en katt
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - ja
15. hatar du dig själv? - nejdå
16. gillar du orange?. - ja
18. har du nån sjukdom? - nej
20. har du en gris? - hahah, nej :)
21. har du en plattång? - nej verkligen inte 2 
22. har du en bror? - nej
23. har du sjukt bra humor? - bästa humorN 
24. är du brunett? - nej, svarting
25. gillar du att stå i duschen flera timmar?- ja
26. tycker du om hästar? - nja..
27. har du en hund? - nej
28. har du skilda föräldrar? - nej ;d
29. har du gått på simskola? - hehee, ja
30. har du sagt bög till en kille? - ja
31. har du sagt fitta till en tjej? - har väl hänt 
32. har du fuskat? - ja
33. har du en teve på ditt rum?  ja
34. har du lunar? - nej
35 har du msn? - ja
36. har du en syster? - nej 3
37. har du bruna ögon? - ja
38. gillar du att fota? - mjo
39. har du sett dig själv brinna? - nej ;p
40. hjälper du dina vänner? - ja
41. gillar du tacos? - ÄLSKAR TACOs
42. tycker du att du är söt? - nej fu
43. har du dansat? - nej
44. har du spelat fotboll? - ja
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? nja
47. har du ätit sniglar? - nej
48. äger du en locktång? - ja
49. gillar du att tugga tuggummi? -MEN ja
50. vad gör du just nu? - gör de här 
51. gillar du kläder? - ja
52. Hatar du falska vänner? - ja
53.gillar du räkna matte? - nja
54. älskar du någon nu? - nej
55. Har du gråtit inför en vän? - ja
56. kan du sjunga? - ja, men de låter inte bra
57. Har du sett nån död? - nej
58. säger du vad du vill? - haha mjo
61. kan du tala spanska? - jodå
62. är du kortare än 1.60? - m..
63. älskar du sommaren? - självklart
64. älskar du vintern? - sådär ibland
65. har du mer än 1 par skor? - ja ;d
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - kan hända.. 
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - nej men in 
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - yes
69. gillar du att städa? - nej !
70. gillar du att sova länge? - ja
71. har du vart med om en olycka? - nej
72. är du förvirrad? - nej 
73. har du mer än 6 par byxor? - vet inte
74. har du förlorat en vän? - tror inte de
75. gillar du att shoppa? - ÄLSKAR!
76. har du varit i paris? - nej
77. gillar du ormar? - usch
78. klarar du dig själv? - ja
79. har du lagat mat? - ja
80. är du klantig? - nejdå (y)

film o halstabletter

Godmorgon, först så vaknade jag vid klockan 6 av mitt alarm. Somnade o vid klockan 7 och vaknade igen klockan 8. Har nyss käkat lite frulle. Stannar hemma idag för min röst är helt beng efter kryssningen och jag har skit ont. Men nu ska jag kolla på film och äta gooodA hallstabletter , ciaoo ;)

kolla min lilla bögunges blogg , klicka on the BILD


kolla min överkörda judes blogg , klicka on the BILD


bästa kryssningen E V E R

Hej, kryssningen var fan bäst , ska aldrig glömma bort det. Men man glömde kameran hemma ;( Vi badade jacuzzi 2 gånger. Snacka om skönt. Sen så käkade vi oså och va på disko och spelade lite bil spel och sånt. Sitter just nu här hemma hos Isabell. Vi kom för ungefär 1 timma sedan ;) Men vi hörs senare, ciaooo

Hej, nu är vi i stockholm. Vi är nog snart...

Hej, nu är vi i stockholm. Vi är nog snart i terminalen då, skönt att få frisk luft snart. Men jag Bloggar när vi har kommit ombord på båten, ciao :d


Tjoo, sitter i bussen just nu påväg till s...

Tjoo, sitter i bussen just nu påväg till stockholm. Asså seriöst det är fullt i bussen , jag och isabell sitter längst bak nästan och det är massor med killar bara här bak , toppen kul (inte) Men vi hörs när vi är i stockholm , ciao :)


gimme gimme

Godmorgon, vaknade vid  av mitt alarm. Låg kvar i sängen tills klockan 9. Gick och duschade och nu har jag gjort det. Nu ska jag föna mitt hår , klä på mig , kolla om min syster vill låna någon tröja till mig på kryssningen, men vi hörs innan jag drar då, ciaooo :)




bloggsvar nudå

Hej, nu har jag packat klart. Typ hela garderoben med mig. Men vi hörs imorgon för att nu måste jag sova, godnatt




brb RIGA imorgon !

HELLOOOOOOO :D idag har man varit med Isabell, Kenya, River, Lolan och isabells mamma. Blev att bowla med isabell, enya och hennes mamma. Lolan och River kollade på. Sen vid klockan 20 så drog jag och Isabell till henne. Nu är det bestämmt. Imorgon drar vi till RIGAAAAAAA ! Blir kryssning med dom BÄSTA , men nu ska jag packa oså så vi hörs innan jag går och lägger mig, ciaoooo




brb RIGA imorgon !

HELLOOOOOOO :D idag har man varit med Isabell, Kenya, River, Lolan och isabells mamma. Blev att bowla med isabell, enya och hennes mamma. Lolan och River kollade på. Sen vid klockan 20 så drog jag och Isabell till henne. Nu är det bestämmt. Imorgon drar vi till RIGAAAAAAA ! Blir kryssning med dom BÄSTA , men nu ska jag packa oså så vi hörs innan jag går och lägger mig, ciaoooo




kenya i skype

Hellooo, sitter här och snackar med kenyaa i skype. Snart ska man ner på stan med Isabell och hennes mamma. Dom ska fika. Enya ska också fika. Men nu la kenyaa på för att ho skulle äta, ciao

goodmorning sunshines

Godmorgon, vaknade vid halv 11. Har bara kollat på film. Var nyss inne hos Isabells mamma och försökte hjälpa att få igång datorn. Just nu sitter jag här och lånar Isabells dator. hehe, hoppas hon inte blir sur. Men ska ringa mamma nu och fråga en grej. Idag sover man hemma och sen så ska jag fråga min syster Sandra om hon vill byta rum med mig. Men vi kan ju höras lite senare då, ciaooo ;)



lollo i skype

Hellooo, sitter och snackar med LOLLO i skype just nu. Men ska gå och lägga mig så vi hörs imorgon , godnatt sweethearts


skin skin som den sol du e

Hej, kom precis till Isabell med henne. Vi träffade Mickis och Bella. Sen så käkade vi pizza. Just nu sitter vi här och ska göra någonting, ciaooo

skit på er blogg.se

Hej, sitter hemma hos Isabell just nu. Som sakt skit på blogg.se för att man inte kan se statistiken eller senste händelserna !!!!!!

just the way you are (madi jane)

Godmorgon, vaknade vid halv 9. Har kollat på film. Just nu sitter jag här i sängen och enya ligger ner. Vi ska väll hitta på någonting nu så vi hörs lite senare, ciaooo ;)



hemma nu

Hej, kom hem för typ en kvart sedan. Just nu sitter jag och enya här i min säng och ska hitta på någonting, ciao :P
HAHHAHAH , en grej x)

Hej hopp gummi snopp, just nu sitter vi i ...

Hej hopp gummi snopp, just nu sitter vi i MIN MAMMAS bil och är påväg hem. Snacka om att jag är trött ! Men vi hörs när jag kommer hem kommer typ somna i bilen och min lilla Enya ska sova hos mig idag , ciao ;)


Min mammas bil jaooo. Nej jag bara skämtad...

Min mammas bil jaooo. Nej jag bara skämtade , men just nu sitter jag , enya , isabell och hennes mamma i MIN MAMMAS bil och är påväg till gustavsvik, Vi stannade och tog med oss lite McDonalds :) Men Jag Bloggar senare när vi åker tillbaks till köping i MIN MAMMAS bil , ciao ;)


brb gustavsvik med mina gamlingar

Hej, just nu sitter jag här med Isabell och vi snackar med Enya i skype. Enya ska städa och klä på sig, packa. Jag , isabell och hennes mamma ska typ gå nu till mig och hämta mina badkläder och MIN MAMMAS bil :P jag är med och tävlar om att bli veckans blogg -------> HÄR

enya är bög

Godmorgon, vaknade nyss av mitt alarm. Pratar med Enya i skype. Idag ska jag , enya , isabell och hennes mamma till gustavsvik. Men nu ska jag försöka väcka isabell så vi hörs, ciao




Vi kommer ta lite bilder när vi är där men vet inte när vi laddar upp dom, men jag mobil bloggar till er när vi sitter i MIN MAMMAS bil :P

gästbloggning byy issääää

Godnatt alla saannnaaas söööööta bloggläsare, kolla gärna in min blogg ..

KLICKAAAAAA HÄÄÄR

älskar er isabell , enya , julia och lolan

Hej, just nu sitter jag här och blir kallad massa saker av 2 personer men 4 ställer upp för mig. Men vi hörs, ska typ sova nu, godnatt

RSS 2.0